värjäykset, kampaukset ja meikit, sokeroinnit, ripset ja kulmat, hieronnat. Voit myös ostaa lahjaksi hieronnan maksamalla Hieroja-Aseman tilille haluamaasi aikaa vastaavan summan. Voit vertailla aikoja ja hintoja helposti. Hieronta helpottaa esimerkiksi alaselän kipuja, issiasvaivoja, jäykkä niskaa, lihasspasmeja, stressiä, pänsärkyjä, hiirikättä ja tenniskyynärpä.

Videos

Sakura Hirota gets cum on mouth after fuck. Valitse sopiva aika ja maksa käynti etukäteen maksukortillasi. Kasvohoidot, kädet ja kynnet, jalkahoidot, permanentit, parta. Timma on helppokäyttöisin nettiajanvaraus- ja kassajärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti kampaamo- ja kauneusyrittäjille. Varaa aika: nettiajanvaraus tai puhelimitse, osta lahjaksi hieronta! Hiusten leikkaukset, hiusten värjäykset, sokeroinnit, ripset ja kulmat, hieronnat. Ota Timma käyttön yrityksessäsi ja ansaitse lisätuloa. Hiushoidot, näin Timma toimii, kampaajalle vai hierontaan? Katso juuri sinulle sopiva hieroja! Hieroja-Asema on toiminut jo yli viisitoista vuotta, ja sijaitsee vain muutaman askeleen pässä Rautatieasemalta. Hiushoidot, timmasta löydät vapaat ajat kampaamoihin, kauneushoitoloihin ja hierojille Helsingissä.

Hieronta Keskusta: Thai hieronta helsinki keskusta bigcock

Lahjakortteja voit ostaa paikan pältä. Runeberginkatu 4, Kamppi tai. Ammattitaitoiset hierojat ja urheiluhierojat, olemme perinteisiin suomalaisiin hoitomuotoihin keskittynyt yhteisö, johon kuuluu ammattitaitoisia hierojia ja urheiluhierojia. Myy helposti aikoja -palvelussa ottamalla käyttön Timman oma kalenterijärjestelmä. Saat vahvistuksen sähköpostiisi ja kaikki on valmista! Mannerheimintie 5, keskusta tai. Valitse kartasta kampaaja, hieroja tai muu palvelu sopivalla sijainnilla. Ajanvaraukset hierontaan, ajanvarauksemme palvelee joka päivä klo 8-22.